Årets MC messe

Årets MC messe

Årets MC messe i Norges største messevarehus i Lillestrøm.
Det er en drøm å kjøre motorsykkel, og interessen for dette har økt i Norge med 30% i de siste årene. Finansmenister Siv Jensen hadde et lite besøk av MC messe for å snakke om MC politikk.
For oss på Driving så var det en selvfølge å stille opp på messe med vår stand, dette blir jo det tredje året på rad med deltagelse. De første 2 årene så hadde vi en STOR suksess med å få inn utorlig mange nye elever som var villige til å realisere sin drøm hos oss.
Det er ikke noe rart i dette, når vi har 3 stk råe motorsykkel lærer som brenner for jobben sin, sorry hobbyen sin ? Det å være trafikklærer på MC må være en livstil, og denne stilen har vi alle på Driving uten untakelse.
Vi stilte opp i år på messe og hadde suksess riket dager med over 90 nye registrerte motorsykkel elever, og motorsykkel sesongen i Norge er veldig kort 01 mai – 01 oktober. For å effektivisere denne sesongen så har vi endelig fått vårt eget kjøregård hvor vi har alle utstyret og øvingsområdet på et sted.
Under messe dagene så var det utrolig stort engasjement fra både store og små, tenk til og med Ramy 6 år (han minste på Driving) var på messe, fordi hans drøm er å jobbe som Youtuber så han fikk være med på en del videoer under MC messe der han sto foran kamera og fortalte om Ducati Monster.
Det har vært en super helg for oss alle og vi gleder oss allerede til neste år.
No Comments

Post A Comment