Driving Trafikkskole

Nyheter

Bli din egen sjef.
Start en Driving Trafikkskole

Kontakt avd. Drammen :

Hva kan vi hjelpe deg med? (Obligatorisk)
------
Fult navn (Obligatorisk)
Din E-post (Obligatorisk)
Fødselsdato (Obligatorisk)
Din mobil (Obligatorisk)
"Foresattes e-post adresse om du er under 18 år."
-----
------

Drammen

De fleste trafikkskoler hjelper mennesker med å få førerkort. Vi på Driving trafikkskole sørger også for at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken. Driving Trafikkskole er nemlig en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet for en rimelig pris. Førerkortet i Norge koster en del penger, det er derfor viktig at opplæringen blir så effektiv som mulig. Vi vil hjelpe deg på veien mot målet.

Vårt fokus på kvalitet fører ikke bare til at våre elever har en lav strykprosent, men også til at de blir bedre og tryggere sjåfører – nettopp det kan utgjøre den store forskjellen i en krevende trafikksituasjon.

Vi har gleden av å gi våre elever et kjempetilbud både på kjøretimer og trafikalt grunnkurs. Hos oss får du en gratis kjøretime når du verver en venn.

32 89 50 00
945 45 145

Ring oss

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 55
3044 Drammen

Vår besøks adresse

drammen@
drivingtrafikkskole.no

Skriv til oss

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 55
3044 Drammen

Vår post adresse

Skal vi ringe deg?

Driving Trafikkskole Drammen

BAJRAM

Drammen

bajram@drivingtrafikkskole.no

+47 945 45 145

Bajram var ferdig utdannet trafikklærer i 2011 og er daglig leder for vår avdeling i Drammen. Han underviser på bil og er kjent for å være veldig blid og tålmodig, samtidig som han tar det meste med et smil. Bajram trives godt med undervisning på automatgiret bil, men kjører også med manuell.

Driving Trafikkskole Drammen

IBRAHIM

Drammen

ibrahim@drivingtrafikkskole.no

+47 465 18 460

Ibrahim er en varm, blid og tålmodig trafikklærer. Han er ferdigutdannet trafikklærer fra Nord universitetet i 2016 og er spesielt opptatt av å få elevene til å reflektere selv underveis i opplæringen for at de skal bli gode og trygge sjåfører. Han underviser bil og b- automat

Driving Trafikkskole Drammen

JAN EINAR

Drammen

einar@drivingtrafikkskole.no

+47 465 18 540

Jan er ferdig utdannet i Danmark i 2016. Han har vært yrkessjåfør i 10år. Han er opprinnelig fra Askøy (Bergen) og bor nå i Sande. Han ble ansatt ved vår avdeling i Drammen og stor trives. Jan er kjent for å være en rolig og blid mann. Han underviser på bil og b-automat

Driving Trafikkskole Logo

Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Trafikkopplæring

Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

Trafikalt Grunnkurs

Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Driving Trafikkskole

Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.

6

Antall Skoler

18

Antall Lærere

115

Antall Kjøretøy

1600

Antall Elever Pr År