Kontakt avd. Ullern :

  Hva kan vi hjelpe deg med? (Obligatorisk)
  ------
  Fult navn (Obligatorisk)
  Din E-post (Obligatorisk)
  Fødselsdato (Obligatorisk)
  Din mobil (Obligatorisk)
  "Foresattes e-post adresse om du er under 18 år."
  -----
  ------


  Ullern

  De fleste trafikkskoler hjelper mennesker med å få førerkort. Vi på Driving trafikkskole sørger også for at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken. Driving Trafikkskole er nemlig en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet for en rimelig pris. Førerkortet i Norge koster en del penger, det er derfor viktig at opplæringen blir så effektiv som mulig. Vi vil hjelpe deg på veien mot målet.

  Vårt fokus på kvalitet fører ikke bare til at våre elever har en lav strykprosent, men også til at de blir bedre og tryggere sjåfører – nettopp det kan utgjøre den store forskjellen i en krevende trafikksituasjon.

  Vi har gleden av å gi våre elever et kjempetilbud både på kjøretimer og trafikalt grunnkurs. Hos oss får du en gratis kjøretime når du verver en venn.

  45 77 66 77

  Ring oss

  Ullern Allé 2
  0381 Oslo

  Vår besøks adresse

  ullern@
  drivingtrafikkskole.no

  Skriv til oss

  Ullern Allé 2
  0381 Oslo

  Vår post adresse

  Skal vi ringe deg?   Driving Trafikkskole Logo

   Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

   Trafikkopplæring

   Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

   Trafikalt Grunnkurs

   Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

   Driving Trafikkskole

   Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.

   6

   Antall Skoler

   18

   Antall Lærere

   115

   Antall Kjøretøy

   1600

   Antall Elever Pr År

   Driving Trafikkskole