Prisliste : Kolbotn

Avd : Kolbotn
T : +47 465 04 444
M :
kolbotn@drivingtrafikkskole.no

Trafikalt grunnkurs

Hva lærer du på trafikalt grunnkurs :

Trafikkopplæring - Grunnleggende forståelse for trafikk - Mennesket i trafikken - Øvelseskjøring og kjøreerfaring - Førstehjelp - Tiltak ved trafikkulykke -

PRIS

KR 1990.-

Total prisen, uten trafikant i mørket (mørkekjøring)

Bil :

Trafikant i mørket

1600 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om hvordan trafikkulykker i mørket kan unngås, men du som elev kjører ikke.

Førstehjelpskurs

900 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om plikter ved trafikkulykke samt ha praksis på å gi førstehjelp ved en ulykke.

Teoribok

500 Kr

Et kjempebra hjelpemiddel for å lese og forstå trafikkregler, skilter og masse andre nyttig info som er skrevet av Norges råeste trafikklærere

Kjøretest (90 min)

1380 Kr

For deg som har øvelseskjørt hjemme, kan kjøre bil og vil bli testet på hvilket nivå du ligger i forhold til læreplanen. Du vil få en helhetsvurdering

Enkel kjøretime (45 min)

690 Kr

Det er en kjøretime som blir ofte bruk som en oppvarmingstime i samme dag som oppkjøringen, den er ikke obligatorisk men vi anbefaler alle om å ta den.

Dobbel kjøretime (90 min)

1380 Kr

Det er nesten kun disse timene vi kjører vanligvis, for å rekke å komme i mål. Denne timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Sikkerhetskontroll

1380 Kr

Det er et kurs som dekker alt som du må lære om bilen eksempel dekk, motorrom, vekter og andre ting som du skal kunne til oppkjrøingen din.

Trinnvurdering

690 Kr

Obligatorisk på slutten av trinn 2 og trinn 3 der du skal sammen med din lærer ta stilling til om du er klar til å gå videre til neste trinn.

Grunnleggende forbikjøring (90 min)

1380 Kr

Du kommer til å lære hvorden du skal kjøre forbi, å bli forbi kjørt og avbryte forbikjøringen på landevei dersom det kan bli farlig.

Sikkerhetskurs på øvingsbane (eks. baneleie)

4100 Kr

Det er en obligatorsk kurs som ble kalt (glattkjøring) i gamle dager. Kurset inneholder både teori og praksis kjøring i en bane.

Bilkjøringens teori (90 min)

500 Kr

Dette er første delen av langkjøringen din, der du skal sammen med andre elever snakke om vanlige risikomomenter som er i vente under langkjøringen.

Kjøring i landeveismiljø (225 min)

4000 Kr

Dette er den andre delen av langkjøringen, hvor du må kjøre helt selvsetndig og lærer sin rolle er å være kartleseren din under turen.

Planlegging og kjøring i variert miljø (180 min)

3500 Kr

Dette er den tredje delen av langkjøringen hvor du skal planlegge en rute som du skal kjøre selvstendig og komme frem der du har planlagt.

Refleksjon og oppsummering (90 min)

500 Kr

Dette er den siste delen av langkjøringen som skjer i klasserommet der du skal dele dine opplevelser under praksis delen med andre elever.

Leie av Bil til førerprøven

2990 Kr

Dette er din oppkjøring med statens vegvesen der du skal leie skolebilen fra oss for å gjennomføre prøven med en sensor

Kvelds/helg kjøring

100 Kr

Dersom du må absolutt kjøre på kveldene eller i helgene på grunn av din studie eller jobb situasjon så vil opplæringen bli dyrere pr time.

Tilhenger :

Lastsikringskurs

1500 Kr

Dette er et obligatorisk kurs hvor du skal lære om hvordan du skal sikre forskjellige last på tilhenger og hvilken krav som stilles til sikringen av lasta.

Kjøretime

700 Kr

Du vil lære om daglig kontroll av både tilhenger og lasta, samt hvordan du skal rygge, vende og parkere med tilhengeren. Timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Trinnvurdering

700 Kr

Du skal vise at du kan håndtere tilhenger helt selvstendig både teknisk og trafikalt. Du skal kunne koble på/av hengeren, daglig kontroll og selvstendig kjøring.

Sikkerhetskurs på vei

2400 Kr

Dette er langkjøring med tilhengeren, der du skal kjøre helt selvstendig i lenger strekning med skiftene veiforhold.

Leie av bil og henger

2500 Kr

Dette er oppkjøringen hos statens vegvesen som inneholder sikkerhetskontroll og praksis kjøring. Det er veldig populært å ha en oppvarmingstime før.

TUNG MC KLASSE A :

TUNG MC KLASSE A

Obligatorisk MC-KURS / Teori

950 KR

Obligatorisk MC-KURS / Teori

Enkel kjøretime

890 KR

45 min

Dobbel kjøretime

1780 KR

90 min

Sikkerhetskurs

4100 KR

På øvningsbane

Sikkerhetskurs

5600 KR

På vei

Førerprøve

3000 KR

DRØBAK

Utvidelse A2 til A

5500 KR

Har du egen motorsykkel : 4500 KR

MELLOMTUNG MC KLASSE A2 :

MELLOMTUNG MC KLASSE A2

Obligatorisk MC-KURS / Teori

950 KR

Obligatorisk MC-KURS / Teori

Enkel kjøretime

890 KR

45 min

Dobbel kjøretime

1780 KR

90 min

Sikkerhetskurs

4100 KR

På øvningsbane

Sikkerhetskurs

4450 KR

På vei

Førerprøve

3000 KR

DRØBAK

Utvidelse

1500 KR

A1 TIL A2

LETT MC KLASSE A1

LETT MC KLASSE A1

Obligatorisk MC-KURS / Teori

950 KR

Obligatorisk MC-KURS / Teori

Enkel kjøretime

890 KR

45 min

Dobbel kjøretime

1780 KR

90 min

Sikkerhetskurs

3560 KR

I trafikk

Sikkerhetskurs

4450 KR

På vei

Førerprøve

3000 KR

DRØBAK

Moped

PAKKE - MOPED KLASSE M146

Innledende mopedteori

135 MIN

TRINNVURDERING TRINN 2

Må ha godt teknisk nivå i lett trafikk (45 min)

TRINNVURDERING TRINN 3

må ha godt teknisk og trafikal nivå i all trafikk.(45 MIN)

SIKKERHETSKURS I TRAFIKK

180 MIN

SIKKERHETSKURS PÅ VEI

180 MIN (Forutsetter at eleven øvingskjører mye med far/mor/noen)

PRIS

8000 KR

Pakke pris
</p>
<p><center>FAHIM</center>

FAHIM

Nael var ferdig utdannet trafikklærer i 2011 og er faglig leder for vår avdeling i Oslo/Kolbotn. Ved siden av å være veldig seriøs i sin opplæring er han også en blid og morsom kar som lar elevene få tenke seg godt om før de besvarer spørsmålene hans. Han underviser på Bil, B-automat, tilhenger, moped, lett motorsykkel, mellomtung motorsykkel og tung motorsykkel

Oslo/Kolbotn

M : +47 465 04 444

E : nael@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>ERLING</center>

ERLING

Erling var ferdig utdannet trafikklærer i 2014. Erling videreutdanner seg også til å bli trafikkpedagog slik at han skal få enda bedre kunnskap i det å følge opp og tilrettlegge undervisningen på best mulig måte for elevene sine. Han er en meget morsom og tålmodig fyr

Kolbotn

M : +47 478 69 898

E : erling@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>JØRGEN</center>

JØRGEN

Jørgen er ferdig utdannet trafikklærer fra Yrkesakademi Borlänge i Sverige i 2018 og jobber aktivt i vår avdeling på Kolbotn. Han underviser i klasse B og B-automat. Jørgen er en hyggelig og omtenksom trafikklærer som flytter på alle stein for elevens måloppnåelse og progresjon. Han er utrolig glad i å kjøre motorsykkel.

Kolbotn

M : +47 904 81 080

E : jorgen@drivingtrafikkskole.no

Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Trafikkopplæring

Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

Trafikalt Grunnkurs

Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Driving Trafikkskole

Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.