Prisliste : Sandefjord

Avd : Sandefjord
Telefon : 33 42 99 00
Mobil : +47 975 79 722
sandefjord@drivingtrafikkskole.no

Trafikalt grunnkurs

Hva lærer du på trafikalt grunnkurs :

Trafikkopplæring - Grunnleggende forståelse for trafikk - Mennesket i trafikken - Øvelseskjøring og kjøreerfaring - Førstehjelp - Tiltak ved trafikkulykke -

PRIS

KR 2000.-

Total prisen, uten trafikant i mørket (mørkekjøring)

Bil :

Trafikant i mørket

1700 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om hvordan trafikkulykker i mørket kan unngås, men du som elev kjører ikke.

Førstehjelpskurs

700 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om plikter ved trafikkulykke samt ha praksis på å gi førstehjelp ved en ulykke.

Teoribok

500 Kr

Et kjempebra hjelpemiddel for å lese og forstå trafikkregler, skilter og masse andre nyttig info som er skrevet av Norges råeste trafikklærere

Kjøretest (90 min)

1320 Kr

For deg som har øvelseskjørt hjemme, kan kjøre bil og vil bli testet på hvilket nivå du ligger i forhold til læreplanen. Du vil få en helhetsvurdering

Enkel kjøretime (45 min)

660 Kr

Det er en kjøretime som blir ofte bruk som en oppvarmingstime i samme dag som oppkjøringen, den er ikke obligatorisk men vi anbefaler alle om å ta den.

Dobbel kjøretime (90 min)

1320 Kr

Det er nesten kun disse timene vi kjører vanligvis, for å rekke å komme i mål. Denne timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Sikkerhetskontroll

800 Kr

Det er et kurs som dekker alt som du må lære om bilen eksempel dekk, motorrom, vekter og andre ting som du skal kunne til oppkjrøingen din.

Trinnvurdering

660 Kr

Obligatorisk på slutten av trinn 2 og trinn 3 der du skal sammen med din lærer ta stilling til om du er klar til å gå videre til neste trinn.

Grunnleggende forbikjøring (90 min)

1320 Kr

Du kommer til å lære hvorden du skal kjøre forbi, å bli forbi kjørt og avbryte forbikjøringen på landevei dersom det kan bli farlig.

Sikkerhetskurs på øvingsbane (eks. baneleie)

4100 Kr

Det er en obligatorsk kurs som ble kalt (glattkjøring) i gamle dager. Kurset inneholder både teori og praksis kjøring i en bane.

Bilkjøringens teori (90 min)

700 Kr

Dette er første delen av langkjøringen din, der du skal sammen med andre elever snakke om vanlige risikomomenter som er i vente under langkjøringen.

Kjøring i landeveismiljø (225 min)

4300 Kr

Dette er den andre delen av langkjøringen, hvor du må kjøre helt selvsetndig og lærer sin rolle er å være kartleseren din under turen.

Planlegging og kjøring i variert miljø (180 min)

3800 Kr

Dette er den tredje delen av langkjøringen hvor du skal planlegge en rute som du skal kjøre selvstendig og komme frem der du har planlagt.

Refleksjon og oppsummering (90 min)

700 Kr

Dette er den siste delen av langkjøringen som skjer i klasserommet der du skal dele dine opplevelser under praksis delen med andre elever.

Leie av Bil til førerprøven

2100 Kr

Dette er din oppkjøring med statens vegvesen der du skal leie skolebilen fra oss for å gjennomføre prøven med en sensor

Kvelds/helg kjøring

150 Kr

Dersom du må absolutt kjøre på kveldene eller i helgene på grunn av din studie eller jobb situasjon så vil opplæringen bli dyrere pr time.

Fakturagebyr

Dersom du ikke betaler fortløpende og vil heller avvente for å få regning i posten så vil dette påføre ektra gebyr

Tilhenger :

Lastsikringskurs

1400 Kr

Dette er et obligatorisk kurs hvor du skal lære om hvordan du skal sikre forskjellige last på tilhenger og hvilken krav som stilles til sikringen av lasta.

Kjøretime

780 Kr

Du vil lære om daglig kontroll av både tilhenger og lasta, samt hvordan du skal rygge, vende og parkere med tilhengeren. Timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Trinnvurdering

780 Kr

Du skal vise at du kan håndtere tilhenger helt selvstendig både teknisk og trafikalt. Du skal kunne koble på/av hengeren, daglig kontroll og selvstendig kjøring.

Sikkerhetskurs på vei

2400 Kr

Dette er langkjøring med tilhengeren, der du skal kjøre helt selvstendig i lenger strekning med skiftene veiforhold.

Leie av bil og henger

2780 Kr

Dette er oppkjøringen hos statens vegvesen som inneholder sikkerhetskontroll og praksis kjøring. Det er veldig populært å ha en oppvarmingstime før.
</p>
<p><center>QERIM</center>

QERIM

Qerim var ferdig utdannet trafikklærer i 2014. Han er daglig leder på avdelingen vår i Sandefjord. Qerim underviser på Bil, B-automat og BE (henger). Han er en blid og trivelig kar som tar sine elever veldig seriøst. Han ler mye hver gang vi spør om han trives i Norge

Sandefjord

M : +47 975 79 722

E : qerim@drivingtrafikkskole.no

Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Trafikkopplæring

Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

Trafikalt Grunnkurs

Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Driving Trafikkskole

Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.