Prisliste : Tønsberg

Avd : Tønsberg
Telefon : 33 40 70 00
Mobil : +47 456 64 241
post@drivingtrafikkskole.no

Trafikalt grunnkurs

Hva lærer du på trafikalt grunnkurs :

Trafikkopplæring - Grunnleggende forståelse for trafikk - Mennesket i trafikken - Øvelseskjøring og kjøreerfaring - Førstehjelp - Tiltak ved trafikkulykke -

PRIS

KR 2000.-

Total prisen, uten trafikant i mørket (mørkekjøring)

Bil :

Trafikant i mørket

1700 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om hvordan trafikkulykker i mørket kan unngås, men du som elev kjører ikke.

Førstehjelpskurs

700 Kr

Obligatorisk for alle der skal eleven ha kunnskap om plikter ved trafikkulykke samt ha praksis på å gi førstehjelp ved en ulykke.

Teoribok

500 Kr

Et kjempebra hjelpemiddel for å lese og forstå trafikkregler, skilter og masse andre nyttig info som er skrevet av Norges råeste trafikklærere

Kjøretest (90 min)

1300 Kr

For deg som har øvelseskjørt hjemme, kan kjøre bil og vil bli testet på hvilket nivå du ligger i forhold til læreplanen. Du vil få en helhetsvurdering

Enkel kjøretime (45 min)

650 Kr

Det er en kjøretime som blir ofte bruk som en oppvarmingstime i samme dag som oppkjøringen, den er ikke obligatorisk men vi anbefaler alle om å ta den.

Dobbel kjøretime (90 min)

1300 Kr

Det er nesten kun disse timene vi kjører vanligvis, for å rekke å komme i mål. Denne timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Sikkerhetskontroll

800 Kr

Det er et kurs som dekker alt som du må lære om bilen eksempel dekk, motorrom, vekter og andre ting som du skal kunne til oppkjrøingen din.

Trinnvurdering

750 Kr

Obligatorisk på slutten av trinn 2 og trinn 3 der du skal sammen med din lærer ta stilling til om du er klar til å gå videre til neste trinn.

Grunnleggende forbikjøring (90 min)

1300 Kr

Du kommer til å lære hvorden du skal kjøre forbi, å bli forbi kjørt og avbryte forbikjøringen på landevei dersom det kan bli farlig.

Sikkerhetskurs på øvingsbane (eks. baneleie)

4100 Kr

Det er en obligatorsk kurs som ble kalt (glattkjøring) i gamle dager. Kurset inneholder både teori og praksis kjøring i en bane.

Bilkjøringens teori (90 min)

700 Kr

Dette er første delen av langkjøringen din, der du skal sammen med andre elever snakke om vanlige risikomomenter som er i vente under langkjøringen.

Kjøring i landeveismiljø (225 min)

4300 Kr

Dette er den andre delen av langkjøringen, hvor du må kjøre helt selvsetndig og lærer sin rolle er å være kartleseren din under turen.

Planlegging og kjøring i variert miljø (180 min)

3800 Kr

Dette er den tredje delen av langkjøringen hvor du skal planlegge en rute som du skal kjøre selvstendig og komme frem der du har planlagt.

Refleksjon og oppsummering (90 min)

700 Kr

Dette er den siste delen av langkjøringen som skjer i klasserommet der du skal dele dine opplevelser under praksis delen med andre elever.

Leie av Bil til førerprøven

2100 Kr

Dette er din oppkjøring med statens vegvesen der du skal leie skolebilen fra oss for å gjennomføre prøven med en sensor

Kvelds/helg kjøring

150 Kr

Dersom du må absolutt kjøre på kveldene eller i helgene på grunn av din studie eller jobb situasjon så vil opplæringen bli dyrere pr time.

Fakturagebyr

70

Dersom du ikke betaler fortløpende og vil heller avvente for å få regning i posten så vil dette påføre ektra gebyr

Tilhenger :

Lastsikringskurs

1400 Kr

Dette er et obligatorisk kurs hvor du skal lære om hvordan du skal sikre forskjellige last på tilhenger og hvilken krav som stilles til sikringen av lasta.

Kjøretime

830 Kr

Du vil lære om daglig kontroll av både tilhenger og lasta, samt hvordan du skal rygge, vende og parkere med tilhengeren. Timen inneholder både teori og praksis kjøring.

Trinnvurdering

830 Kr

Du skal vise at du kan håndtere tilhenger helt selvstendig både teknisk og trafikalt. Du skal kunne koble på/av hengeren, daglig kontroll og selvstendig kjøring.

Sikkerhetskurs på vei

2800 Kr

Dette er langkjøring med tilhengeren, der du skal kjøre helt selvstendig i lenger strekning med skiftene veiforhold.

Leie av bil og henger

2200 Kr

Dette er oppkjøringen hos statens vegvesen som inneholder sikkerhetskontroll og praksis kjøring. Det er veldig populært å ha en oppvarmingstime før.
<center>ALEX</center>

ALEX

Alex var ferdig utdannet trafikklærer i 2011 og startet da Driving Trafikkskole. Han står for den administrative delen, samt videre utvikling av Driving Trafikkskole. Alex underviser på Klasse B (bil) og klasse BE (henger). Han er kjent for å være blid, motiverende og morsom

Tønsberg

M : +47 456 64 241

E : alex@drivingtrafikkskole.no

<center>VILLY</center>

VILLY

Villy har mange års erfaring både som trafikklærer og faglig leder og han har drevet sin egen trafikkskole i mange år. Han er opprinnelig fra Finnmark og er derfor en meget jovial kar. Han driver opplæring på bil og er kjent for å være veldig rolig og behersket

Tønsberg

M : +47 481 79 548

E : villy@drivingtrafikkskole.no

<center>GUNN</center>

GUNN

Gunn kommer rett fra trafikklærerutdanning på Kjeller, og var ferdig våren 2016. Har erfaring fra undervisning fra før, da hun også er utdannet yrkesfaglærer i transport. Hun er opprinnelig fra Skibotn, og som venner sier så kan hun ikke være ekte nordlending fordi hun er så rolig. Gunn underviser på Bil, B-automat og henger.

Tønsberg

M : +47 477 03 544

E : gunn@drivingtrafikkskole.no

<center>DURGAM</center>

DURGAM

Durgam er ferdig utdannet trafikklærer fra Yrkesakademi Borlänge i Sverige i 2018 og jobber aktivt i vår avdeling i Tønsberg. Han underviser i klasse B og B-automat. Durgam er kjent for å være blid, rolig, tålmodig og er utrolig glad i fotball.

Tønsberg

M : +47 907 14 577

E : durgam@drivingtrafikkskole.no

Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Trafikkopplæring

Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

Trafikalt Grunnkurs

Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Driving Trafikkskole

Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.