Trafikalt Grunnkurs

Ønsker du ditt førerkort på avbetaling?

Søk om lån hos en av våre samarbeidspartner Resurs Bank som gir deg mulighet til å finansiere førerkortet. Dette er en meget gunstig mulighet for deg som trenger førerkortet raskt men har økonomiske vansker der og da, fordi gjennom Driving trafikkskole sin samarbeid med Resurs Bank så vil du muligheten til å nedbetale lånet i løpe av 60 dager uten gebyr, eller delbetale hele førerkort kostnadene i løpe av 12 måneder uten renter.

Betal når du kan

Betal når du kan

Betal når du kan

Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

Vi hjelper deg med valgene dine

Det er ikke alltid like lett å velge det kurset som en trenger. Og noen ganger har man bare spørsmål om de kursene som er. Legg igjen mobilnummeret ditt her så ringer vi deg opp igjen og hjelper deg med alle valgene dine.


    Gavekort

    Vi på Driving Trafikkskole tilbyr også gavekort av diverse størrelser. Om du ønsker å overraske noe eller bare gi en hyggelig gave så hjelper vi deg med dette. Velg hvilken type gavekort du ønsker deg ved å fylle ut skjema på siden her. Om du er usikker på hvilket gavekort du ønsker å gi – så har du mulighet å gi en sum. Husk å fyll ut fødseldagen til personen som får dette gavekortet.