Det er bare å

Kontakte oss

Vi på Driving trafikkskole sørger for at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken. Driving Trafikkskole er en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet. Vårt fokus på kvalitet fører ikke bare til at våre elever har en lav strykprosent, men også til at de blir bedre og tryggere sjåfører – nettopp det kan utgjøre den store forskjellen i en krevende trafikksituasjon.

Adkomst : Med bil fra Drammen: Ta av E18 ved avkjørsel 20 mot Heggedal og Asker. Følg skiltingen til Asker til venstre i første rundkjøring. Følg Gamle Drammensveien under E18 og ta til venstre i rundkjøringen mot Solbrå og du er fremme.

Med bil fra Oslo : Ta av E18 i Oreholtkrysset retgning Asker, Dikemark og Borgen. Kjør gjennom første rundkjøring og du er fremme.

Med tog og buss : Gå av toget på Asker stasjon og ta 280, 281 eller 294 bussen til Hagaløkka busstopp.


Kontoradresse:

Solbråveien 20, 1383 Asker


Våre åpningstider:

Man – Fredag 09:00 – 15:00
Lørdag og Søndag send mail


Ved oppmøte på skolen, avtal med lærer eller resepsjon på forhånd.

Telefon :

Mob : 411 944 56


E-Post:

Asker@drivingtrafikkskole.no

    Gavekort

    Vi på Driving Trafikkskole tilbyr også gavekort av diverse størrelser. Om du ønsker å overraske noe eller bare gi en hyggelig gave så hjelper vi deg med dette. Velg hvilken type gavekort du ønsker deg ved å fylle ut skjema på siden her. Om du er usikker på hvilket gavekort du ønsker å gi – så har du mulighet å gi en sum. Husk å fyll ut fødseldagen til personen som får dette gavekortet.