Mørkekjøring

Asker Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs: livsviktig kunnskap for fremtidige sjåfører

Vårt førstehjelpskurs er en uunnværlig del av opplæringen for alle som tar sikte på å bli en ansvarlig sjåfør. Kurset gir deg nødvendige ferdigheter for å håndtere nødsituasjoner på veien. Du kan delta på dette kurset når som helst før din praktiske førerprøve. Det er en integrert del av trafikalt grunnkurs, og for de over 25 år som er fritatt fra visse deler av trafikalt grunnkurs, er førstehjelpskurset likevel påkrevd før oppkjøringen.

  Vær oppmerksom på at eleven må være fylt 15 år for å kunne melde seg på dette kurset. For deltakere under 18 år, krever vi at en foresatt oppgis ved påmelding.

  Betal når du kan

  Betal når du kan

  Betal når du kan

  Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

  Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

  Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

  Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

  Vi hjelper deg med valgene dine

  Det er ikke alltid like lett å velge det kurset som en trenger. Og noen ganger har man bare spørsmål om de kursene som er. Legg igjen mobilnummeret ditt her så ringer vi deg opp igjen og hjelper deg med alle valgene dine.

   Gavekort

   Vi på Driving Trafikkskole tilbyr også gavekort av diverse størrelser. Om du ønsker å overraske noe eller bare gi en hyggelig gave så hjelper vi deg med dette. Velg hvilken type gavekort du ønsker deg ved å fylle ut skjema på siden her. Om du er usikker på hvilket gavekort du ønsker å gi – så har du mulighet å gi en sum. Husk å fyll ut fødseldagen til personen som får dette gavekortet.

   Driving Trafikkskole

   Asker

   Adresse:

   Solbråveien 20, 1383 Asker


   Våre åpningstider:

   Man – Fredag 09:00 – 15:00
   Lørdag og Søndag send mail


   Ved oppmøte på skolen, avtal med lærer eller resepsjon på forhånd.

   Vi bruker cookies

   Les mer om GDPR her