Trafikalt grunnkurs : Tønsberg

Avd : Tønsberg
Telefon : 33 40 70 00
Mobil : +47 456 64 241
post@drivingtrafikkskole.no
No event found!

Skal vi ringe deg?

Trafikalt grunnkurs

Hva lærer du på trafikalt grunnkurs :

1. Trafikkopplæring

2. Grunnleggende forståelse for trafikk

3. Mennesket i trafikken

4. Øvelseskjøring og kjøreerfaring

5. Førstehjelp

6. Tiltak ved trafikkulykke

PRIS

KR 2000.-

Total prisen, uten trafikant i mørket (mørkekjøring)

Trafikalt grunnkurs

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk og på 17 timer. Det vil gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Du må være minst 15 år for å ta kurset hos oss.

Når du har fullført trafikalt grunnkurs, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre. Du må ha med beviset og godkjent legitimasjon med bilde både når du tar kjøretimer hos oss på trafikkskolen og når du øvelseskjører privat.

Beviset finner du også på din side hos Statens Vegvesen (innlogging via ID-porten). Utskrift eller bilde av beviset fra nettsidene er ikke gyldig som bevis hvis du blir stoppet i kontroll når du øvelseskjører, du må logge inn og vise nettsiden. Du kan selvfølgelig også vise papirversjonen av beviset som du har fått av Statens vegvesen.

Når du logger inn på Din side/Ditt førerkort på hjemmesiden til Statens Vegvesen, ser du også hvor langt du er kommet i føreropplæringen din.

Når du har fullført trafikalt grunnkurs, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre. Du må ha med beviset og godkjent legitimasjon med bilde både når du tar kjøretimer hos oss på trafikkskolen og når du øvelseskjører privat.

På nettbeviset i Din side hos Statens vegvesen kan du enkelt se om mørkekjøring er gjennomført og om beviset er gyldig eller ikke.

Har du mistet beviset ditt så kan du Logge deg inn på vegvesen.no/dinside og finn beviset ditt der. Du kan også ta kontakt med en trafikkstasjon der du bor for å få tilsendt et nytt..

Har du førerkort fra før, da er det ikke nødvendig å ta trafikalt grunnkurs.

Er du over 25? Da er du fritatt for deler av trafikalt grunnkurs, og kan kjøre uten øvelseskjøringsbevis. Husk alltid å ha med deg legitimasjon. Førstehjelp og mørkekjøring er obligatorisk for alle. Mørkekjøring kan gjennomføres etter prøven dersom du tar prøven i tidsrommet 16. mars – 31. oktober.

</p>
<p><center>ALEX</center>

ALEX

Alex var ferdig utdannet trafikklærer i 2011 og startet da Driving Trafikkskole. Han står for den administrative delen, samt videre utvikling av Driving Trafikkskole. Alex underviser på Klasse B (bil) og klasse BE (henger). Han er kjent for å være blid, motiverende og morsom

Tønsberg

M : +47 456 64 241

E : alex@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>VILLY</center>

VILLY

Villy har mange års erfaring både som trafikklærer og faglig leder og han har drevet sin egen trafikkskole i mange år. Han er opprinnelig fra Finnmark og er derfor en meget jovial kar. Han driver opplæring på bil og er kjent for å være veldig rolig og behersket

Tønsberg

M : +47 481 79 548

E : villy@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>GUNN</center>

GUNN

Gunn kommer rett fra trafikklærerutdanning på Kjeller, og var ferdig våren 2016. Har erfaring fra undervisning fra før, da hun også er utdannet yrkesfaglærer i transport. Hun er opprinnelig fra Skibotn, og som venner sier så kan hun ikke være ekte nordlending fordi hun er så rolig. Gunn underviser på Bil, B-automat og henger.

Tønsberg

M : +47 477 03 544

E : gunn@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>DURGAM</center>

DURGAM

Durgam er ferdig utdannet trafikklærer fra Yrkesakademi Borlänge i Sverige i 2018 og jobber aktivt i vår avdeling i Tønsberg. Han underviser i klasse B og B-automat. Durgam er kjent for å være blid, rolig, tålmodig og er utrolig glad i fotball.

Tønsberg

M : +47 907 14 577

E : durgam@drivingtrafikkskole.no

</p>
<p><center>ELIAN</center>

ELIAN

Elian er ferdig utdannet trafikklærer i Sverige mai 2019 og jobber aktivt i vår avdeling i Tønsberg. Han er kjent til å være super hyggelig kar, smiler konstant og er utrolig glad å trene. Han underviser i klasse B og B-automat.

Tønsberg

M : +47 456 64 241

E : elian@drivingtrafikkskole.no

Driving Trafikkskole Logo

Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Trafikkopplæring

Klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel)

Trafikalt Grunnkurs

Vi har Trafikale Grunnkurs flere ganger i måneden. Velg ditt nærområde for mer informasjon om Trafikalt Grunnkurs eller om førstehjelpskurs og mørkekjøring.

Driving Trafikkskole

Vår trafikkskole ble etablert av Alex Victor Wali i Oslo våren 2011. De elevene som deltok på våre kurs meldte tilbake om lærerike og artige kurs, som de anbefalte videre til venner og bekjente, slik at vår elevpågang vokste fort. Vårt mål for fremtiden vil fremdeles være å etablere avdelinger i ditt nærmiljø.