Mørkekjøring

Asker Kjøretimepakke

Det å velge deg en av våre pakker vil sikre deg at pengene som er spart/fått som skal brukes på lappen, vil faktisk brukes på lappen og ikke på andre ting. Når du betaler inn en pakke så låser du deg på ta lappen, ferdig snakka! Kontakt oss så fort som mulig for at vi skal hjelpe deg med å ta et valg på hvilken pakke du skal ha, ofte må vi sette opp en kjøretest for deg for å målet nivået ditt før du kan velge deg en pakke som passer deg BEST.

En viktig ting å nevne her sånn at ikke du misforstår fullstendig, det å kjøpe en pakke betyr ikke at det er en GARANTI på at du får lappen, det er kun et tilbud, så om du trenger flere kjøretimer så vil de komme i tillegg, men om du er veldig flink å ikke bruke alle timene så vil du få de timene refundert når du endelig får LAPPEN.

Vi kan hjelpe deg dersom du ønsker å kjøpe en PAKKE med ikke har råd til det. Vi samarbeider med Resurs Bank som gir deg muligheten til å søke opp et lån og betale det innen et år rentefritt.

  Eleven må være over 18 år for å bestille kurs

  Betal når du kan

  Betal når du kan

  Betal når du kan

  Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

  Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

  Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

  Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

  Mørkekjøring Asker

  Mørkekjøring Asker, eller trafikant i mørket som det heter nå, er en del av trafikalt grunnkurs som er obligatorisk å gjennomføre dersom du skal starte med førerkortet og du er minst 15 år gammel. Den gjennomføres ved at du både er passasjer i en skolebil som trafikklæreren din kjører og at du deltar i demonstrasjon ute i øvingsområdet. Det er veldig mange som ringer inn til oss og forteller at ikke de er klare for mørkekjøring fordi de har ennå ikke begynt å kjøre bil, men som sagt så er det veldig viktig å huske at du som deltager på mørkekjøringskurs skal ikke kjøre fysisk, men skal bare sitte på med oss i skolebilen.

  I den lyse årstiden får du ikke tatt mørkekjøring Asker (trafikant i mørket) fordi det er ikke mørkt nok ute, så når du gjennomfører trafikalt grunnkurs i sommertiden så kan du starte med øvingskjøring hjemme selv om mørkekjøringen er ikke gjennomført, men da må du tilbake til trafikkskolen igjen i perioden mellom 31.oktober og 15.mars for å gjennomføre mørkekjøring.

  Du som er over 25 år og holder på med førerkortet har fritatt for trafikalt grunnkurs, men må i likevel gjennomføre førstehjelpskurs og mørkekjøring innen du tar oppkjøringen.

  På kurset trafikant i mørket så vil du lære om lysbruk i mørket, viktighet med bruk av refleks dersom du er ute og går eller sykler i mørket. Du lærer også om de diverse lysene bilen har og hvilken av de som skal brukes både under kjøring og når du står parkert.

  Hele målet med mørkekjøring Asker (trafikant i mørket) er at du skal lære hvordan ulykker i mørke kan unngås. Det er jo 50% av trafikkulykker med fotgjengere i Norge skjer i november, desember og januar måned og dette skyldes på kombinasjon av feil lysbruk og manglende refleksbruk.

  Mørkekjøringen Asker skjer alltid på kveldstid og tar 3 timer å gjennomføre kurset, og det er viktig at du som deltager må ha på deg klær som passer inn til været den dagen du skal ha mørkekjøring fordi vi skal ha aktiviteter ute i minst en time uansett værforhold.

  Vi hjelper deg med valgene dine

  Det er ikke alltid like lett å velge det kurset som en trenger. Og noen ganger har man bare spørsmål om de kursene som er. Legg igjen mobilnummeret ditt her så ringer vi deg opp igjen og hjelper deg med alle valgene dine.

   Gavekort

   Vi på Driving Trafikkskole tilbyr også gavekort av diverse størrelser. Om du ønsker å overraske noe eller bare gi en hyggelig gave så hjelper vi deg med dette. Velg hvilken type gavekort du ønsker deg ved å fylle ut skjema på siden her. Om du er usikker på hvilket gavekort du ønsker å gi – så har du mulighet å gi en sum. Husk å fyll ut fødseldagen til personen som får dette gavekortet.

   Driving Trafikkskole

   Asker

   Adresse:

   Solbråveien 20, 1383 Asker


   Vi bruker cookies

   Les mer om GDPR her