Trafikalt Grunnkurs

Trafikalt Grunnkurs Asker

Trafikalt Grunnkurs

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk på 17 timer, fordelt på 5 dager. Det vil gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Du må være minst 15 år for å ta kurset hos oss.

Trafikalt Grunnkurs: Dette kurset er ditt grunnlag for trygg kjøring. Du vil få en grundig forståelse av trafikkregler, sikkerhetsprinsipper og kjørekompetanse. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom de nødvendige ferdighetene for å bli en kompetent sjåfør.

Førstehjelpskurs: Lær livreddende ferdigheter som kan være avgjørende i nødsituasjoner på veien. Kurset dekker alt fra grunnleggende hjerte- og lungeredning til behandling av mindre skader. Du vil utvikle selvtillit i håndtering av potensielle nødsituasjoner, og være bedre rustet til å hjelpe andre og deg selv i en kritisk situasjon.

Mørkekjøringskurs: Forbered deg på å kjøre trygt under utfordrende lysforhold, som nattestid eller i dårlig sikt. Vi fokuserer på riktig bruk av lys og reflekser, samt hvordan du opprettholder god sikt og trygghet i slike situasjoner. Dette kurset vil hjelpe deg med å mestre kjøring under redusert lys.

Er du over 25? Da er du fritatt for deler av trafikalt grunnkurs, og kan kjøre uten øvelseskjøringsbevis. Husk alltid å ha med deg legitimasjon. Førstehjelp og mørkekjøring er obligatorisk for alle.

Betal når du kan

Betal når du kan

Betal når du kan

Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

Nedbetale lånet i løpe av 60 dager

Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

Delbetale hele førerkort i løpe av 12 måneder

Vi hjelper deg med valgene dine

Det er ikke alltid like lett å velge det kurset som en trenger. Og noen ganger har man bare spørsmål om de kursene som er. Legg igjen mobilnummeret ditt her så ringer vi deg opp igjen og hjelper deg med alle valgene dine.

  Gavekort

  Vi på Driving Trafikkskole tilbyr også gavekort av diverse størrelser. Om du ønsker å overraske noe eller bare gi en hyggelig gave så hjelper vi deg med dette. Velg hvilken type gavekort du ønsker deg ved å fylle ut skjema på siden her. Om du er usikker på hvilket gavekort du ønsker å gi – så har du mulighet å gi en sum. Husk å fyll ut fødseldagen til personen som får dette gavekortet.

  Driving Trafikkskole

  Asker

  Adresse:

  Solbråveien 20, 1383 Asker


  Våre åpningstider:

  Man – Fredag 09:00 – 15:00
  Lørdag og Søndag send mail


  Ved oppmøte på skolen, avtal med lærer eller resepsjon på forhånd.

  Vi bruker cookies

  Les mer om GDPR her