KJØRESKOLE Asker

Vi på Driving trafikkskole sørger for at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken. Driving Trafikkskole er en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet. Vårt fokus på kvalitet fører ikke bare til at våre elever har en lav strykprosent, men også til at de blir bedre og tryggere sjåfører – nettopp det kan utgjøre den store forskjellen i en krevende trafikksituasjon.

Kjøreskole Asker

For at du skal sette i gang med førerkort så må du kontakte din Trafikkskole og da må du være fylt 15 år. Det første steget du tar når du starter i en trafikkskole er å gjennomføre trafikalt grunnkurs for at du skal få lov til å starte med øvingskjøring hjemme eller bestille kjøretime hos en kjøreskole. Det er veldig viktig å legge til at selvom du har fylt 15 år og har gjennomført trafikalt grunnkurs, så er du ikke myndig til å starte med kjøring før du har fylt 16 år.

Kjøreskole
Kjøreskole

Det er kjempe lurt dersom du har en ledsager hjemme som kan øvelseskjøre med deg at du tar med på første kjøretime i en kjøreskole Asker slik at ledsageren din kan sitte i baksete i skolebilen for å få kunnskap om hvordan ledsageren kan hjelpe deg hjemme på best mulig måte. Samarbeid med kjøreskole og ledsager hjemme vil gjøre at du som elev vil spare masse tid og penger på lappen.

Det er kjempe lurt dersom du har en ledsager hjemme som kan øvelseskjøre med deg at du tar med på første kjøretime i en kjøreskole slik at ledsageren din kan sitte i baksete i skolebilen for å få kunnskap om hvordan ledsageren kan hjelpe deg hjemme på best mulig måte. Samarbeid med kjøreskole Asker og ledsager hjemme vil gjøre at du som elev vil spare masse tid og penger på lappen.

Er du over 25 år så kan du starte med kjøretimer i en kjøreskole utenom å måtte ta trafikalt grunnkurs, men gjennom opplæringen så må du gjennomføre deler at trafikalt grunnkurset (førstehjelp og mørkekjøring). Vi sterkt anbefaler alle som er over 25 år som vil starte med lappen i en kjøreskole Asker å gjennomføre teoriprøve hos statens vegvesen før de starter i en trafikkskole for å spare tid på å bestille oppkjøring siden det er lang ventetid på å få oppkjøring hos statens vegvesen.

Kjøreskole
Kjøreskole

Hvis du skal velge en kjøreskole Asker i ditt nærområdet så anbefaler vi deg om ta en research på nette (Google og Facebook) for å lese hvordan elevene har opplevd den kjøreskole Asker som du ønsker å starte i. Det er ikke alltid lurt å velge en kjøreskole som har billige priser, for ofte opplever elevene som velger billig kjøreskole er at de tar mange unødvendige kjøretimer og veien til lappen blir bare dyrere og lengre.

Trafikalt Grunnkurs

Våre kommende kurs

Bilpakker

Våre bilpakker

Mørkekjøring

Våre kommende kurs

Kontakt oss

Kontakt oss

Skal vi ringe deg ?

Fyll inn så kontakter vi deg innen kort tid.

  Kjøreskole

  Driving Trafikkskole

  Sikkerhet i fokus

  Driving Trafikkskole driver i dag trafikkopplæring i klasse B (bil), B-automat, klasse BE (henger), klasse AM146 (moped), klasse A (tung motorsykkel), klasse A1 (lett motorsykkel), klasse A2 (mellomtung motorsykkel) samt at vi tilbyr trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs og mørkekjøring.
  Trafikalt Grunnkurs

  Tilhenger

  Motorsykkel

  Moped

  Driving Trafikkskole

  Asker

  Adresse:

  Solbråveien 20, 1383 Asker


  Vi bruker cookies

  Les mer om GDPR her